BAMBUSA sokker: En blød og lækker julegave 

Vi har indgået aftale med BAMBUSA og sælger nu deres super lækre, bløde, hudvenlige, åndbare, økologiske og bæredygtige sokker.

Ja måske verdens bedste sokker.

Vi har indgået samarbejde med dem, da vi får mulighed for at give en stor andel af salget videre til vores fantastiske gymnaster i form af oplevelser, sportstøj, ture eller hvad de nu måtte have højt på deres ønskeliste. Faktisk går hele vores fortjeneste direkte videre til vores hold/medlemmer.

Du kan købe følgende pakker af sokker:

Familie pakke der indeholder 29 par sokker (14 par ankelsokker – (7 par hvide og 7 par sorte) og 3 pakker med 5 par klassiske sorte sokker.

Pris for denne pakke med sokker til hele familien med kvalitetsgaranti pris 750,00 kr.

Ankelsokker 1 pakke indeholder 7 par (enten sorte eller hvide) one size str. 36-44 unisex med kvalitetsgaranti pris 150,00 kr.

Klassiske sokker sorte 1 pakke indeholder 5 par  –  one size str. 38-45 unisex med kvalitetsgaranti pris 150,00 kr.

Bestilling af sokker med antal, navn, adresse, telefonnummer og din mail adresse – sker ved du sender bestilling til vores mail:  info@grevegymnastik.dk

Betaling sker via mobile pay – 991320 – Du skal overføre beløbet for den pakke model du vælger.

Afhentning: Du kan hente dine sokker efter aftale i Greve Idrætscenter på gymnastikkontoret.

Salgsperioden er begrænset og vi sælger kun disse lækre sokker frem til og med 22. december 2023.

____________________________________________________

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Greve Gymnastik og Trampolin, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte Greve Gymnastik og Trampolin – OK betaler hele beløbet. Du støtter Greve Gymnastik og Trampolin med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller
betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Greve Gymnastik og Trampolin en ekstra bonus på 200 kr.

 

OK BENZIN:

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Vejledning – åben Appen – klik på Mig – næstnederst finder du Sponsorstøtte – vælg så Greve Gymnastik og Trampolin.

Har du allerede et OK Kort?
Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Greve Gymnastik og Trampolin nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK El
Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til Greve Gymnastik og Trampolin. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33,
så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ole Nysom på 23651548 eller ole@grevegymnastik.dk.

Få rabat når du handler i Flügger farver

Besøg din Flügger farver butik, og angiv du er medlem af Greve Gymnastik & Trampolin, inden du betaler. Så får du 20% rabat. I Flügger finder du et bredt sortiment af maling, spartel, tapeter og maleværktøj i høj kvalitet.
Oplys konto 648480 ved direkte handel, og rabatkode FA648480 ved onlinehandel.