Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Greve Gymnastik og Trampolin, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte Greve Gymnastik og Trampolin – OK betaler hele beløbet. Du støtter Greve Gymnastik og Trampolin med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller
betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Greve Gymnastik og Trampolin en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Vejledning – åben Appen – klik på Mig – næstnederst finder du Sponsorstøtte – vælg så Greve Gymnastik og Trampolin.

Har du allerede et OK Kort?
Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Greve Gymnastik og Trampolin nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK El
Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til Greve Gymnastik og Trampolin. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33,
så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ole Nysom på 23651548 eller ole@grevegymnastik.dk.

Få rabat når du handler i Flügger farver

Besøg din Flügger farver butik, og angiv du er medlem af Greve Gymnastik & Trampolin, inden du betaler. Så får du 20% rabat. I Flügger finder du et bredt sortiment af maling, spartel, tapeter og maleværktøj i høj kvalitet.