Hold 53 Lørdagstons – Forældre/Barn 3-5 år

Holdnavn:Lørdagstons – Forældre/Barn
Aldersgruppe:3-5 år
Sæson:7. sept. 2024 – 29. mar. 2025
Tid og sted:

Lørdag kl. 10.00-11.00

Greve Idrætscenter, Hal 3*

Instruktør:Mixet Trænerteam
Pris: 1.250,00 kr.

Beskrivelse:

Giv dit barn den bedste start på livet. 

Børn elsker at bevæge sig, lege og specielt med en voksen. 

På vores forældre/børn hold træner vi børnenes grovmotoriske færdigheder gennem leg. Har du lyst til at få sved på panden, have  det sjovt og være aktiv sammen med dit barn – så er disse hold lige noget for jer. Vi lægger stor vægt på at timerne er både for børn og voksne.

Timerne er bygget op efter samme mønster sæsonen igennem, men med forskellige variationer. Vi laver opvarmning med gang i den for både børn og voksne, forskellige musiklege, bruger småredskaber og leger på Greves største redskabsbane, hvor vi laver sjove forældre/barn øvelser. Sæsonen sluttes af med at deltage i foreningens forårsopvisning.

*Der vil komme dage vi ikke kan træne grundet særarrangementer i Greve Idrætscenter, vi forsøger at finde anden lokation så ofte vi kan.

Ved aflysning pga. særarrangement, vil vi bestræbe os på at finde erstatningstræning på en af kommunes skoler, men man har ikke krav på en erstatningstræning.

Bemærk, alle hjælper til med oprydning af redskabsbanen.

OBS! Du skal tilmelde både barn og voksen via hvert sit link. Barnet tilmeldes først og via denne tilmelding betales kontingent.

Derefter tilmelder du den voksne via det andet link og dette er uden beregning.