Holdnavn:Grandprix, Mikro Piger A (Udtaget hold) 
Aldersgruppe:Årgang 2015-2016
Sæson:01-09-2022-15-06-2023
Tid og sted:Tirsdag kl. 16.30-18:30
Gymnasiet*

Torsdag kl. 16.00-18:00
Holmeagerskolen

Hver 2. Søndag 
Efter aftale med instruktørerne
Greve Idrætscenter, Hal 3* eller Hedelyskolen

Instruktør:Mie, Silke og Louise
Pris:700,00 kr.
Beskrivelse:

(Dette er udtaget hold)

Er du til rytmisk gymnastik og kan lide at bevæge dig til god musik? Vi laver serier til musik og bruger hele vores krop, samt laver sjov med redskaber bl.a. hulahopringe, bolde, vimpler, sjippetove mv. Vi er begynderhold i Grand Prix Rytme og deltager i opvisninger og konkurrencer. 

Deltager i begynderkonkurrencer

*Aflysninger kan forekomme grundet arrangementer på skolerne – dette medføre ikke automatisk erstatningstræning.

Grand Prix Rytme (GPR) og Æstetisk Gymnastik (AGG) er en disciplin under GymDanmark, hvor der er fokus på rytmisk gymnastik m/u håndredskaber.

Det er en konkurrencedisciplin for hold (6-12 pigegymnaster). I GPR og AGG afdelingen er alle piger velkomne, lige fra de små legende piger på 4 år til de mere målrettede junior/seniorgymnaster – eneste forudsætning er, at man kan lide musik, kan lide at bevæge sig, danse, arbejde med bolde, tov, tøndebånd og vimpler, dyrke kammeratskabet i gruppen, vil træne flere gange om ugen, have det sjovt, få en masse oplevelser, udvikle sig til en dygtig gymnast og vinde medaljer.

Grand Prix Afdelingen hedder Team Greve. Vi laver opvisninger og deltager ved nationale mesterskaber (SM, DM) i GPR og AGG og har igennem mange år været blandt landets bedste. Vi deltager ved internationale konkurrencer herunder VM, World Cup/Challenge Cup (Jun/Sen) og børnekonkurrencer. Der er mødepligt på alle vores konkurrencehold.

Deltagelse på Grandprix rytme og æstetiske konkurrencehold, kræver konkurrencelicens fra GymDanmark – pris ca. 245,00 kr.

Udover kontingent, må påregnes betaling til ekstra udgifter herunder træningstøj, dragtleje, rejser & camps også selvom afdelingen arbejder ihærdigt på at skaffe sponsorater, udføre diverse arbejde for at tjene penge, afholder stævner, mm.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sportschef Helle Storm på

hellestorm.kursusringen@gmail.com

Vel mødt til Grand Prix Rytme/Æstetisk gymnastik sæson 2022-2023