Aldersgruppe: 2- 5 år
Sæson: 03-09-2022-01-04-2023
Tid og sted: Lørdag kl. 9.00-10.00
Greve Idrætscenter, Hal 3
Instruktør: Mixet Træner Team (Forældre/Barn)
Pris: 495,00 kr. prisen er for restsæson (1.075,00)

Beskrivelse:

På dette hold træner vi børnenes grovmotoriske færdigheder gennem leg. Så har du lyst til at få sved på panden, have det sjovt og være aktiv sammen med dit barn – så er disse hold lige noget for jer.  Timerne er bygget op efter samme mønster sæsonen igennem, men med forskellige variationer. Vi laver opvarmning med gang i den for både børn og voksne, forskellige musiklege, bruger småredskaber og leger på Greves største redskabsbane, hvor vi laver sjove forældre/barn øvelser som giver sved på panden. Sæsonen sluttes af med at deltage i foreningens flotte forårsopvisning.


*Der vil komme dage vi ikke kan træne grundet særarrangementer i Greve Idrætscenter og vi flytter til anden lokation hvis muligt.

Ved aflysning pga. særarrangement, vil vi bestræbe os på at finde erstatningstræning på en af kommunes skoler, men man har ikke krav på en erstatningstræning.

Bemærk – det er barnet der skal registreres på tilmeldingen

*Aflysninger kan forekomme på grund af særarrangementer i Greve Idrætscenter og dette afstedkommer ikke krav om erstatningstræning eller tilbagebetaling i kontingent, da der i kontingentet er indregnet risiko for aflysninger.