Holdnavn: Teamgym Juniorpiger Basic
Aldersgruppe: Årgang 2007-2012
Sæson: 04-09-22-18-06-23
Tid og sted: Onsdag kl. 18.00-19.30
Greve Idrætscenter, Hal 3 og Hal 4*Søndag Kl. 16.00-18.00
Greve Idrætscenter, Hal 4*
Instruktør: TeamGyms Trænerteam
Pris: 1.790,00 kr. (restsæson)

3.000,00 kr.

Beskrivelse:

Holdet er for piger som ikke nødvendigvis har forudsætninger ud i TeamGym eller anden gymnastik, men som har lyst til at lære spring og små rytmiske sekvenser. Her vægtes sikkert, sjovt og børnevenligt indlæringsmiljø højt, ligesom godt kammeratskab og fællesskab på holdet prioriteres. Holdet er en del af TeamGym Greves eksisterende juniormiljø, hvorfor en del af træningen foregår med denne gruppe.

Der kan forekomme ændringer i træningstid.

TILMELD HER
Vores juniorpiger rangerer fra udtaget gymnaster på et af Teamgym Greves “flagskibe” som deltager i både nationale og internationale konkurrencer samt gymnaster som ikke nødvendigvis har forudsætninger ud i Teamgym eller anden gymnastik, men som har lyst til at lære spring og små rytmiske sekvenser.
Vores elitehold består af udtaget gymnaster hvor flere er eller har været tilknyttet de danske landsholds brutto trupper for juniorer. Træningen differentieres efter niveau, og der vægtes et sikkert, sjovt og børnevenligt indlæringsmiljø højt. Udover at prioritere de sportslige målsætninger – vægter holdet også det sociale og kammeratlige fællesskab højt og det prioriteres i de ugentlige træningspas.
Hvis du har mod på at prøve Teamgym skal du blot tilmelde dig holdet og komme og prøve at træne med osHold 02: Juniorpiger elite/konkurrenceHold 02 B: Juniorpiger basic/aspirant 

Kontakt evt. Sportschef Mikael Greve Boamah på mail; info.teamgymgreve@gmail.com

Deltagelse på TeamGym hold kan kræve konkurrencelicens fra GymDanmark – pris ca. 245,00 kr.

*Aflysninger kan forekomme på grund af særarrangementer i Greve Idrætscenter